Van ondernemers voor ondernemers

Go4Jobs zoekt nieuwe uitzendondernemers

- Van ondernemers voor ondernemers

Voor een forse uitbreiding van het aantal interimkantoren zoekt Go4Jobs nog zelfstandige uitzendondernemers. Als je betrouwbaar, ondernemend, resultaatsgericht en gepassioneerd bent, dan ben je misschien wel de Go4Jobber die ze zoeken. ‘En misschien zoek jij wel een partner die je alle vrijheid geeft om je eigen koers te varen’, zegt ceo Els Stout.

Lees meer

Van jobadviseur tot uitzendondernemer: Nico Lamberts

- Van ondernemers voor ondernemers

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als jobadviseur bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij zijn kans.

Lees meerLevenslang leren met uitzendondernemer Tim

- Van ondernemers voor ondernemers

Hij is leergierig, ambitieus en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. We hebben het over de 37-jarige Tim Van Campenhout. Nu hij aan het hoofd staat van Go4Jobs Londerzeel en Bornem, verovert zijn team de kandidatenmarkt in Klein-Brabant. Maar zijn ambities in de regio reiken verder. “Het lokale karakter is essentieel in ons vak. Daarom willen we olievlekgewijs uitbreiden.”

Lees meer


Uitzendondernemer Fien Dossche: "Goesting en passie zijn cruciaal"

- Van ondernemers voor ondernemers

Go4Jobs telt vandaag 11 uitzendondernemers. Stuk voor stuk gedreven zelfstandigen met een passie voor de sector. Hun grote pionier? Fien Dossche: zij beet in 2012 de spits af als uitzendondernemer en opende haar eigen Go4Jobs kantoor in Maldegem. Amper 2 jaar later kwam daar ook Evergem bij in het Meetjesland. Sindsdien staat ze als een gelukkige kapitein aan het roer. “Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing.”

Lees meer


Er zijn 8 resultaten gevonden

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent