Van ondernemers voor ondernemers


Van jobadviseur tot uitzendondernemer: Nico Lamberts

- Van ondernemers voor ondernemers

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als jobadviseur bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij zijn kans.

Lees meer
Young potentials koesteren hoge verwachtingen

- Van ondernemers voor ondernemers

Joke Claeys rolde 15 jaar geleden de uitzend- en selectiewereld in en is nog altijd gebeten door de microbe. Ondertussen werkt ze al bijna 3 jaar als uitzendondernemer in het Go4Jobs-kantoor in Merelbeke. Ze deelt haar visie op de veranderde arbeidsmarkt en de ambities van young potentials, en verklapt hoe ze hierop inspeelt.

Lees meer


Levenslang leren met uitzendondernemer Tim

- Van ondernemers voor ondernemers

Hij is leergierig, ambitieus en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. We hebben het over de 37-jarige Tim Van Campenhout. Nu hij aan het hoofd staat van Go4Jobs Londerzeel en Bornem, verovert zijn team de kandidatenmarkt in Klein-Brabant. Maar zijn ambities in de regio reiken verder. “Het lokale karakter is essentieel in ons vak. Daarom willen we olievlekgewijs uitbreiden.”

Lees meer


Er zijn 12 resultaten gevonden

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent