Uitzendondernemer Diane: "Je maakt zelf het verschil"

- Van ondernemers voor ondernemers

Diane heeft maar liefst 17 jaar ervaring in de uitzendsector op haar teller staan. “Ik heb altijd in loondienst gewerkt bij uitzendbureaus en ben gebeten door de branche. Daar is doorheen mijn loopbaan nog niets aan veranderd.  Maar de ondernemersmicrobe kriebelde nog net iets harder. Ik begon meer en meer te dromen van een eigen zaak. Heel toevallig ontdekte ik het franchiseconcept van Go4Jobs in Vlaanderen.”


Was je meteen overtuigd om de stap te zetten? 

Diane: “Neen, dat ging niet over een nacht ijs. Tussen het allereerste contact met Tom Van Geystelen en mijn finale eindbeslissing om de sprong te wagen zitten zelfs enkele jaren. Een eigen zaak opstarten vond ik niet niks: er komen heel wat verantwoordelijkheden bij kijken. Het idee liet me niet meer los. Hoe zit het verhaal nu precies in elkaar en op welke ondersteuning kon ik rekenen? Hoe veilig is het financiële plaatje? De heldere antwoorden en volledige transparantie in de cijfers gaven me uiteindelijk een sterk vertrouwen. Ik zei ‘JA’ tegen het Go4Jobs groeiverhaal én heb er nog geen seconde spijt van gehad.”


Dubbel zo hard knokken


Waarom ben je zo graag uitzendondernemer? 

Diane: “In de eerste plaats is er de lokale verankering. Mijn hart ligt in Mechelen: ik ken de regio, de mensen en de gewoontes. Het was dan ook een bewuste keuze om hier mijn kantoor te openen. De plaatselijke initiatieven, de fierheid van de familiale KMO-ondernemers in Vlaams-Brabant, de enorme betrokkenheid van KMO-bedrijven in de regionale economie: het zijn stuk voor stuk factoren die mij enorm boeien. Daarnaast kan ik mijn twee passies beleven: de uitzendsector en een eigen zaak. Die combinatie is mij op het lijf geschreven. Ik kan mijn ideeën uitwerken en snel schakelen in een branche waarin ik jaren ervaring heb. Kortom, je maakt zelf het verschil in de markt.”


Welke obstakels moest je al overwinnen? 

Diane: “Een kantoor goed laten draaien, doe je niet alleen. Je hebt een gepassioneerd en getalenteerd team nodig. In de war for talent is het moeilijk om die mensen te vinden. Daarnaast moet je als beginnend kantoor dubbel zo hard knokken om resultaten te halen: je bent immers nieuw op de markt. Maar wanneer we een lokale KMO en een werkzoekende of uitzendkracht koppelen, haal ik daar als matchmaker ontzettend veel voldoening uit.”


Succesverhaal


Wat is jouw gouden raad voor wie twijfelt om de sprong te wagen? 

Diane: “Als je een passie hebt voor de uitzendsector, hoef je niet lang te twijfelen. Bij vragen kan je immers altijd terecht bij de andere uitzendondernemers. Je wordt bovendien uitstekend begeleid door een team van experten op het Service Center. Dit multidisciplinair team staat elke dag opnieuw klaar om je te ondersteunen in de dagelijkse operationele kernprocessen én de complexe sociaaljuridische vraagstukken. Het volledige concept zit fantastisch goed in elkaar, dus durf springen!  Als je de evolutie van Go4Jobs en het groeiend aantal uitzendkantoren in Vlaanderen bekijkt, kan je enkel maar besluiten dat dit een écht succesverhaal is.”


Levenslang leren


Hoe belangrijk is levenslang leren voor uitzendondernemers bij Go4Jobs? 

Diane: “Levenslang leren is dé sleutel in elk succesverhaal. Gelukkig is Go4Jobs een lerende organisatie met een eigen Go4Jobs Academy en een opleidingsaanbod om te groeien als mens, ondernemer en manager. Ook via externe partners blijf ik continu werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo volgde ik onlangs een training rond het verhogen van mijn mentale veerkracht bij The Tipping Point in Mechelen. Een competentie die niet mag ontbreken in de skillset van een succesvolle en wendbare ondernemer.”

Zeg 'ja' tegen ons groeiverhaal 

Go4Jobs geeft gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning om lokaal succesvol te ondernemen. Doen wat je graag doet met je eigen team. Voor eigen rekening, maar binnen de veilige Go4Jobs-omgeving. Voel jij het kriebelen? Met een traject op maat maak je een vliegende start als uitzendondernemer.

Tom Van Geystelen staat altijd klaar voor een goed gesprek over je toekomst als ondernemer. Je kan hem bereiken via het nummer 03 303 90 00 of via mail ondernemen@go4jobs.be.

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent