• Home
  • Van ondernemers voor ondernemers

Van ondernemers voor ondernemers

Warm zakelijk

Ondernemend in talent

Mensgericht 'ondernemen' zit ons in het bloed. Omdat we zelf uitzendondernemer zijn, kennen we de klappen van de zweep. Door uw ambitie als ondernemer in kaart te brengen, kunnen we net die kandidaten rekruteren die met hun talent mee vorm willen geven aan uw droom. 

Droom-ondernemer

De mens en de droom achter iedere ondernemer

Ieder KMO-bedrijf start met een droom, een helder doel en een karaktervolle ondernemer. Als hr-partner van familiale ondernemers willen we u eerst leren begrijpen. Op die manier stellen we passende kandidaten voor, met de juiste competenties, gedeelde passie én met een persoonlijkheid die past bij uw bedrijfscultuur. Dat maakt ons ondernemend in talent en mentaliteit.

Ondernemer Anneke bij Interim en selectiekantoor Go4Jobs

Maak kennis met onze warm zakelijke aanpak

Warm zakelijk betekent, werken vanuit je hart, en alles op een rijtje in je hoofd. Dat maakt ons net iets anders. Out of the box, met naturelle flair, en ‘a little bit crazy’ gaan wij creatief en flexibel aan de slag. Mensgericht én op maat van uw bedrijf.  Laat u inspireren door onze andere aanpak in uitzendwerk.

Iedereen-zien-openbloeien

Wat maakt Go4Jobs zo anders?

In ieder Go4Jobs kantoor vind je een lokaal verankerde uitzendondernemer, met ruime ervaring en expertise, gepassioneerd om mensen te inspireren op zoek naar geschikt werk. Met ondersteuning van ons service center bieden we naast daadkrachtige oplossingen ook een klankbord in een continue veranderende arbeidsomgeving. Het maakt ons de ideale hr-partner van familiale KMO-ondernemers.

Ondernemer Geel Glenn Interim en selectiekantoor Go4Jobs

Maak een afspraak met uw lokale uitzendondernemer

Samen met hun team van ondernemende jobadviseurs bezoeken zij dagelijks lokale KMO-bedrijven om kennis te maken met de bedrijfcultuur. Op die manier kennen ze de jobs, de werksfeer en de gewoontes. 

Maak een afspraak