• Home
  • Een vliegende start als uitzendondernemer

Een vliegende start als uitzendondernemer

je eigen Go4Jobs kantoor

Een vliegende start

als uitzendondernemer

Gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning geven om lokaal succesvol te ondernemen is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. Zo maak je met een traject op maat een vliegende start als uitzendondernemer.

"Oprecht mensgericht ondernemen, creatief en zelfstandig mogen werken, creëert een wereld van verschil."

Fien Dossche

Uitzendondernemer Maldegem, Evergem en Tielt

Sterke ondersteuning

van het Service Center

Het Service Center is er voor jou. Met een performant IT-platform, uitzondelijke expertise in sociale wetgeving en een centraal gecoördineerd merk- en marketingbeleid wordt er echt voor jou gezorgd. Daarenboven ontzorgen we jou van boekhouding, administratie, ondersteunen we bij het rekruteren van medewerkers en bieden we opleidingen en on-the-job-coaching voor zowel medewerkers als ondernemers.

"Met de expertise van het Service Center en on-the-job-coaching durf je met een gerust hart uitzendondernemer worden."

Pieter Jonckheere

Uitzendondernemer Oudenaarde en Waregem

De geheimen van

een goed huwelijk

Samen leven en werken lukt alleen als we dezelfde waarden delen. Zelf omschrijven we onze cultuur vaak als warm zakelijk. Warm staat voor het mensgerichte, oprecht iets willen betekenen voor jouw team, kandidaten en onze klanten. Zakelijk voor de gedrevenheid en doelgerichtheid die noodzakelijk zijn voor het succesvol realiseren van jouw businessplan. Zo bouwen we als partners samen aan een duurzame relatie.

Samen groeien

met ruimte voor jezelf

Bij de realisatie van jouw businessplan bieden wij je alle steun om te groeien als mens, manager en ondernemer. We bieden een unieke omkadering zodat jij vanuit jouw creativiteit kan focussen op ondernemen. Met jouw talent en zin voor verantwoordelijkheid, passend bij wie jij bent. Ben je gepassioneerd en succesvol aan de slag als office manager en je hebt zin om te ondernemen, dan is Go4Jobs jouw ideale partner.

"De sfeer en steun tussen collega uitzendondernemers is gewoon wauw! Oprecht dankjewel!"

Tim Van Campenhout

Uitzendondernemer Londerzeel en Bornem


Go4Jobs opent nieuwe kantoren in Vlaanderen

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector?
Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Kempen, Limburg of Vlaams-Brabant?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Maak een afspraak met Tom Van Geystelen voor een inspirerend gesprek over jouw toekomst. 
Bel 03 303 90 00 of stuur een mail naar ondernemen@go4jobs  en vertel ons vanuit je hart wat jou écht blij maakt en wat je samen met ons wil realiseren.