Jaarkalender Go4Jobs 2024: 'Op de Job met Go4Jobs'

- Geluk op de werkvloer

Welkom bij de Go4Jobs blog! Vandaag brengen we iets bijzonders: de beelden van onze jaarkalender voor 2024, met als thema 'Op de job met Go4Jobs'.

De kalender biedt een unieke inkijk op een aantal van onze uitzendkrachten die aan het werk zijn op hun job. De foto’s werden vastgelegd door Iona Vanborm, gepassioneerde fotografe en jobadviseur bij Go4Jobs Oostende.

De ideale match

Onze kalender toont elke maand een of meerdere uitzendkrachten die met plezier aan de slag zijn bij een van onze partnerbedrijven. Hun tevredenheid is voor ons, bij Go4Jobs, een van onze belangrijkste drijfveren. Daarom streven we steeds naar een perfecte match tussen de uitzendkracht en het bedrijf.

Jouw carrière, onze focus

Bij Go4Jobs zijn we toegewijd aan het ondersteunen van de carrièredoelen van onze uitzendkrachten. Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar. Neem contact op met het Go4Jobs-kantoor uit je buurt voor persoonlijke begeleiding.

Jouw kans om in de kalender te staan

Ben je al uitzendkracht bij Go4Jobs en wil je volgend jaar ook eens in onze kalender staan? Aarzel niet om ons te contacteren: marketing@go4jobs.be.

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent