De Fantastic 4: het verhaal van Easykit Maldegem

- Geluk op de werkvloer

Doe-het-zelvers die wat hulp kunnen gebruiken, vinden die bij Easykit: de enthousiaste medewerkers begeleiden handige harry’s om verwarmingen, sanitair, ventilatie of elektriciteit te installeren. Daarvoor tekenen ze een plan uit, voorzien ze fiches en video’s en starten ze alles ter plaatse op.

Een schaap met 5 poten


“Wij doen zo veel mogelijk met de handen van de klant,” vertelt Jo. “In plaats van de installatie volledig van hen over te nemen, bieden we tools aan om hen zelf technieken aan te leren. Daarvoor hebben we natuurlijk medewerkers nodig die heel wat kunnen, zowel met hun handen als met hun hoofd. Schapen met 5 poten, noemen we dat hier (lacht). Die technisch commerciële profielen vinden is niet eenvoudig, maar het lukte ons wonderwel met de hulp van Go4Jobs Maldegem.”

“Op een mooie lentedag een vijftal jaar geleden, stapte Joke van Go4Jobs bij ons binnen met een bakje aardbeien,” gaat Jo verder. “Het klikte meteen: ik voelde dat ze begreep wat we zochten en hield enorm van de open, eerlijke en duidelijke communicatie van het hele team. Niet veel later vonden we onze eerste match: Ruben.”

Passie primeert


Investeren in goed personeel is voor Jo erg belangrijk. “Het takenpakket van onze medewerkers is breed, maar we nemen ook de tijd om hen voldoende op te leiden. In ruil verwachten we dat alle werknemers met plezier komen werken. Die focus op passie en gedrevenheid zit verweven in de aanpak van Go4Jobs en sluit perfect aan bij ons verhaal.”

In die 4 jaar die volgden gingen nog drie gemotiveerde knapen aan de slag bij Easykit: Frederik, Nico en Jens. “Dat verliep allemaal zeer vlot: het kostte de mensen bij Go4Jobs telkens niet langer dan een maand om een nieuwe match voor ons te vinden. Zeker in onze sector is dat verbazend snel.”

De Fantastic 4 wonen allemaal in de buurt van Maldegem. “Ze spreken de taal van onze klanten en hebben daardoor commercieel een stapje voor,” legt Jo uit. “Doordat ze niet dagelijks in de file staan of urenlang moeten pendelen, hopen we nog lang met hen samen te werken. En wie weet gaan we binnenkort wel voor Go5Jobs (lacht).

Op zoek naar de perfecte match voor uw kmo? Kom langs bij ons op kantoor. We zijn benieuwd naar uw verhaal!

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent