4 originele manieren om je secretaresse te verrassen

- Geluk op de werkvloer

Op donderdag 19 april vieren we naar goede gewoonte Secretaressedag – ook wel Management Assistant Day. De bloemisten wrijven zich alvast in de handen: zowat alle werkgevers staan op die dag aan te schuiven om het obligatoire boeket te kopen. Attent? Zeker en vast! Origineel? Niet echt. Met deze vier tips verras jij je secretaresse dit jaar wél. 

1. Geef een cadeau op maat.

Elk geschenk is een mooi gebaar, maar geef toe: het ene cadeau is het andere niet. Zo geeft meer dan tachtig procent van de werkgevers bloemen op Secretaressedag. Wie liever niet met een voorspelbare ruiker opdaagt, denkt beter na over een verrassing op maat. Is je secretaresse sportief? Geef dan een sportaccessoire. Ook voor de keukenprins(es) en de managementassistent met groene vingers zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe persoonlijker, hoe beter.

2. Een etentje met het team

Een cadeau, een vriendelijke handdruk of drie zoenen en daarmee is de kous af. Veel werkgevers voorzien wel een attentie voor hun managementassistent, maar besteden er verder niet bijster veel tijd aan. Een gezellige lunch met het team, waarbij de secretaresse in de spotlight staat, brengt daar verandering in. Zo toon je oprecht je waardering. 

3. Verras je secretaresse én een goed doel 

Heeft je secretaresse een hart van goud? Voorzie een budget dat hij of zij aan een goed doel kan schenken. Een plaatselijke vzw die kinderen in armoede helpt of een organisatie die wereldwijd bedreigde diersoorten probeert te redden: je managementassistent kiest zelf naar wie het geld gaat. Zo geef je de erkenning die hij of zij verdient én maak je een positief verschil.  
Tip: als je veertig euro of meer doneert aan een erkend goed doel, krijg je een fiscaal attest.

4. Een dagje ontspannen 

Een overvolle planning en de telefoon die non-stop rinkelt: hoeveel energie of tijd je ook steekt in het vinden van het perfecte cadeau, de kans dat je secretaresse er echt van kan genieten, is klein. Geef je managementassistent daarom een extra vakantiedag waarop hij of zij lekker kan ontspannen. De kans is groot dat je meteen merkt hoe waardevol die persoon is voor het bedrijf.

Laat vandaag de secretaresse op een originele manier weten dat ze onmisbaar is. Ambieer je zelf een job als managementassistent? Kom dan bij ons langs op kantoor.

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent