4 jobs die écht verkoeling bieden tijdens een hittegolf

- Geluk op de werkvloer

Logistiek medewerker koelcel

Waar kan je beter vertoeven tijdens een hittegolf dan… in een koelcel? Nergens, dat dachten wij ook! Terwijl andere mensen het zweet van hun voorhoofd vegen, houd jij lekker het hoofd koel. Wel je winterjas meebrengen.


Redder aan zee

Een hele dag zeelucht inademen, de koele wind in je haren voelen en af en toe met je voeten in het water staan? En daar ook nog eens voor betaald worden? Dat klinkt als de ideale verfrissing op een hete dag. Het kan, met een job als redder. Niet vergeten je reddersbrevet te halen van tevoren!


Chauffeur

Breng je deze broeierige dagen liever alleen door? Dan biedt een job als chauffeur misschien verkoeling. Rondrijden met open ramen? Of net alles dicht en de airco op 18 graden? Het maakt niet uit, jij kiest. Fantastisch toch?!

Winkelmedewerker

Er is niets heerlijker dan een koele supermarkt binnenlopen wanneer het buiten snikheet is. Dankzij de airco vergeet je de ondraaglijke hitte en als kers op de taart maak je een extra lange stop bij de vriesafdeling. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel als winkelmedewerker en ontsnap aan de hitte in jouw favoriete winkel.

Hebben we jou ondertussen helemaal warm gemaakt? Smelt voor onze jobs
​​​​​​​Auteur Kaat Leysen, student Thomas More, stage social media officer Go4Jobs 👇

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent