Jobadviseur Go4Jobs International regio Antwerpen - Kempen - Vlaams-Brabant

Zin om Go4Jobs mee te laten groeien?

Ben je gepassioneerd door rekrutering & selectie? Geniet je van werken met en voor échte mensen? Zie je intuïtief het talent in ieder mens en de ziel achter elk bedrijf. Wil je inspireren door te ‘werken met plezier', en bij iedere juiste ‘match' mensen gelukkig te maken met werk dat bij hun talent past? Ben je een gedreven ‘doener'? Doe je de dingen graag op jouw manier? Ben je af en toe een beetje gek, een beetje anders?

Dan is het tijd voor Go4Jobs, het snelst groeiende netwerk van zelfstandige uitzendondernemers in Vlaanderen. In ieder van onze uitzendkantoren vind je eigenzinnige ondernemers met een sterke lokale verankering, dat maakt Go4Jobs uniek. De vestigingsverantwoordelijke en ambitieuze jobadviseurs geven gepassioneerd vorm aan talent om samen ons doel te bereiken.

Ben jij ondernemend, gepassioneerd, resultaatgericht en betrouwbaar?

Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open!

Jouw takenpakket

Profiel 

Waarom jij bewust kiest voor Go4Jobs!

Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien.
Daarom bieden we jou:

Plaats tewerkstelling

Go4Jobs International

Je werkt op locatie en bent woonachtig in de regio Antwerpen - Kempen - Vlaams-Brabant.

Bel ons of kom eens praten

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk. Vertel ons wat je vandaag mist en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou echt blij?

Waar droom jij van met je bonussen & sparen voor een eigen stekje, een wereldreis, of jij kiest? Wees vooral gewoon jezelf! Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent!

Waar en hoe solliciteren?