Vestigingsverantwoordelijke Go4Jobs Turnhout

Zin om samen met Virginie en haar team het Go4Jobs kantoor in Turnhout mee op te bouwen & te laten groeien?

Werken bij Go4Jobs betekent jezelf ontwikkelen tot wie je echt bent terwijl je anderen helpt bij hun zoektocht naar een geschikte job. Mensgericht ondernemen en talent laten openbloeien is waar we voor staan. Geniet je van werken met en voor échte mensen? Hou je van authentieke mensen? Dan verwelkomen we je graag als warm zakelijke vestigingsverantwoordelijke.

We zoeken creatieve doeners met ervaring als jobadviseur/vestigingsverantwoordelijke die ruimte willen voor eigen initiatief. Mensen die anderen inspireren om te werken met plezier, op een plek waar ze zichzelf mogen zijn.

Zin in die prikkelende werkomgeving?

Dan is het tijd voor Go4Jobs, het snelst groeiende netwerk van zelfstandige uitzendondernemers in Vlaanderen. In ieder van ons kantoor vind je heel veel ervaring en expertise. Doe daar onze eigenzinnige uitzendondernemers en een sterke lokale verankering bovenop en je weet wat Go4Jobs uniek maakt. Samen geven wij gepassioneerd vorm aan talent om samen ons doel te bereiken.


Office manager noemen wij warm zakelijke vestigingsverantwoordelijke!
​​​​​​​

Warm zakelijk ondernemen, da's werken vanuit je hart, en alles op een rijtje in je hoofd. Als toekomstige vestigingsverantwoordelijke ben jij mee verantwoordelijk voor het budget en sta je garant voor de groei van het zakencijfer en de winst. Want als mensen groeien, volgt het resultaat vanzelf. Ben je toe aan de volgende stap binnen de uitzendsector? Dan ondersteunen wij jou graag in die groei met een opleidingsplan op maat in onze Go4Jobs Academy. 

Op termijn zal je een trekkersrol vervullen en ondersteunen in de aansturing van het team.
Concreet ben je, met steun van je team, verantwoordelijk voor:

Out of the box, warm zakelijk en proactief zijn je sleutelwoorden voor succes en tastbaar verschil. Je naturel en flair inspireren kandidaten om het beste uit zichzelf te halen.

Bij Go4Jobs verwachten we dat wat je ook doet, je doet het met passie.

Dat maakt jou:

Als toekomstig vestigingsverantwoordelijke zijn een bachelor-diploma en 2 jaar ervaring in de uitzendsector of een gelijkwaardige werkervaring gewenst. Expertise in sociale wetgeving en aantoonbare successen in samenwerken met mensen zijn een must. 

Waarom jij bewust kiest voor Go4Jobs!

Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien.
Daarom bieden we jou:

Samen met de lokale uitzendondernemer run jij je kantoor op jouw manier. Geen eindeloze lijst KPI's, wel korte beslissingslijnen en ruimte om écht te ondernemen.

We bieden alle ruimte om op je eigen ritme te ontwikkelen als mens, manager en ondernemer. Onze lokale uitzendondernemer coacht je dagelijks naar een hoger niveau, laat je leren uit je fouten en geeft vleugels aan jouw loopbaan.

Bel of kom eens praten

Kriebelt het...? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk.
Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou echt blij. Waar droom jij van met je bonussen: sparen voor een eigen stekje, een wereldreis, of..., jij kiest. Wees vooral gewoon jezelf! Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent!