Vestigingsverantwoordelijke Go4Jobs Maldegem

Zin om samen met Fien en haar team het Go4Jobs kantoor in Maldegem mee te laten groeien?

Werken bij Go4Jobs betekent jezelf ontwikkelen tot wie je echt bent terwijl je anderen helpt bij hun zoektocht naar een geschikte job. Mensgericht ondernemen en talent laten openbloeien is waar we voor staan. Hou je van authentieke mensen?

Dan verwelkomen we je graag als warm zakelijke vestigingsverantwoordelijke. We zoeken creatieve doeners met ervaring die ruimte willen voor eigen initiatief. Mensen die anderen inspireren om te werken met plezier, op een plek waar ze zichzelf mogen zijn. Zin in die prikkelende werkomgeving? Dan is het tijd voor Go4Jobs, het snelst groeiende netwerk van zelfstandige uitzendondernemers in Vlaanderen. In ieder van ons kantoor vind je heel veel ervaring en expertise. Doe daar onze eigenzinnige ondernemers en een sterke lokale verankering bovenop en je weet wat Go4Jobs uniek maakt. Samen geven wij gepassioneerd vorm aan talent om samen ons doel te bereiken.

Ben jij ondernemend, gepassioneerd, resultaatgericht en betrouwbaar?

Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open!

Office managers noemen wij warm zakelijke vestigingsverantwoordelijken!

Warm zakelijk ondernemen, da's werken vanuit je hart, en alles op een rijtje in je hoofd. Als vestigingsverantwoordelijke inspireer je je jobadviseurs tot initiatief, motiveer je hen om continu te blijven leren en laat je hen groeien op de werkplek. Daarom ben jij mee verantwoordelijk voor het budget en sta je garant voor de groei van het zakencijfer en de winst. Want als mensen groeien, volgt het resultaat vanzelf.

Concreet ben je, met steun van je team, verantwoordelijk voor:

Bij Go4Jobs verwachten we dat wat je ook doet, je doet het met passie.

Dat maakt jou:

Waarom jij bewust kiest voor Go4Jobs!

Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien. Daarom bieden we jou:

We bieden alle ruimte om op je eigen ritme te ontwikkelen als mens, manager en ondernemer. Onze lokale uitzendondernemer coacht je dagelijks naar een hoger niveau, laat je leren uit je fouten en geeft vleugels aan jouw loopbaan.

Bel ons of kom eens praten

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk.
Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou echt blij. Waar droom jij van met je bonussen & sparen voor een eigen stekje, een wereldreis, of..., jij kiest. Wees vooral gewoon jezelf! Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent!

​​​​​​​