Management Assistant

Zin om Go4Jobs mee te laten groeien?

Jouw gedrevenheid inzake opvolging en algemene uitvoering van administratieve managementtaken is jouw troefkaart. Jij bent tevens een sterke communicator. Daarnaast ben je comfortabel in de rol van ‘fixer’. Een vraag ivm facility, de communicatie met onze boekhouder, de lunch bestellen of algemene opvolging van office tools zijn zaken waarbij je het hoofd niet in het zand steekt.

Je voert snel en gericht alle taken uit en kan aan de hand van meeting minutes de opvolging en controle garanderen, zonder jezelf hierin te verliezen. Je hebt een commerciële flair met economische achtergrond en kan hier en daar ook een strategische of doordachte argumentatie aanbrengen. Met jouw out-of-the-box denken, warm zakelijke aanpak én als echte doener maak jij mee het verschil. Je coördineert en ondersteunt mee de algemene werking op ons Service Center in Antwerpen.

Als Management Assistant ondersteun jij ten volle onze Managing Director

Jij bent verantwoordelijk voor een optimale, kwalitatieve hoogstaande administratieve ondersteuning. Telefonische vragen worden door jou gefilterd of los je op door snel en accuraat te reageren.

Je doet alles met passie!

Persoonsgebonden competenties

Waarom jij bewust kiest voor Go4Jobs!

Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien.
​​​​​​​Daarom bieden we jou:

We bieden alle ruimte om op je eigen ritme te ontwikkelen als mens, manager en ondernemer. Onze lokale uitzendondernemer coacht je dagelijks naar een hoger niveau, laat je leren uit je fouten en geeft vleugels aan jouw loopbaan.

Plaats tewerkstelling

Go4Jobs Holding
Bourlastraat 3 
2000 Antwerpen

Waar en hoe solliciteren?