Jobadviseur Go4Jobs Roeselare

Zin om samen met Andress en haar team ons Go4Jobs kantoor in Roeselare mee te laten groeien?

Wil je inspireren door te ‘werken met plezier' en bij iedere juiste ‘match' mensen gelukkig te maken met werk dat bij hun talent past? Ben je een gedreven ‘doener'? Geniet je van werken met en voor échte mensen? Ben je gepassioneerd door rekrutering & selectie? Zie je intuïtief het talent in ieder mens en de ziel achter elk bedrijf. Doe je de dingen graag op jouw manier? Ben je af en toe een beetje gek, een beetje anders?

Dan is het tijd voor Go4Jobs, het snelst groeiende netwerk van zelfstandige uitzendondernemers in Vlaanderen. In ieder van ons kantoor vind je heel veel ervaring en expertise. Doe daar onze eigenzinnige ondernemers en een sterke lokale verankering bovenop en je weet wat Go4Jobs uniek maakt. Samen geven wij gepassioneerd vorm aan talent om samen ons doel te bereiken.

Ben jij ondernemend, gepassioneerd, resultaatgericht en betrouwbaar?

Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open!

Uitzendconsulent noemen wij warm zakelijke jobadviseur!

Warm zakelijk, da's werken vanuit je hart, en alles op een rijtje in je hoofd. Als warm zakelijke jobadviseur beheer je een eigen portefeuille klanten en kandidaten. Dat betekent dat:

Met ‘out of the box'-denken, onze warm zakelijke aanpak, en als echte doener maak je het verschil. Als jobadviseur coach en inspireer je jouw kandidaten om het beste uit zichzelf te halen. Dat doe je met een naturelle flair omdat je houdt van mensen.

Je doet alles met passie. Je bent:

Daarnaast helpt een bachelordiploma of gelijkwaardige werkervaring en kennis van sociale wetgeving. Enige ervaring in rekrutering van bedienden is een grote troef.

Waarom jij bewust kiest voor Go4jobs!

Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien. Daarom bieden we jou:

We bieden alle ruimte om op je eigen ritme te ontwikkelen als mens, manager en ondernemer. Onze lokale uitzendondernemer coacht je dagelijks naar een hoger niveau, laat je leren uit je fouten en geeft vleugels aan jouw loopbaan

Bel ons of kom eens praten

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk.

Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou echt blij. Waar droom jij van met je bonussen & sparen voor een eigen stekje, een wereldreis, of jij kiest. Wees vooral gewoon jezelf! Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent!