Expert jobadviseur Go4Jobs Meetjesland

Zin om samen met Fien en haar team ons Go4Jobs kantoor in Maldegem en Evergem mee te laten groeien?

Jobinhoud

Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je…
Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren.


Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging!


Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant.

Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).


Vaardigheden

Kwaliteit primeert voor jou op kwantiteit en je streeft naar de perfecte match! Je bent iemand die alles nauwgezet opvolgt en zeer betrokken is met de stand van zaken rond vacatures en sollicitanten. Met je commerciële blik weet je hoe je klanten vertrouwen kan geven zodat hun volgende aanwerving opnieuw via jou verloopt. Je weet het unieke selectieverhaal in de “no cure, no pay” vorm te verkopen aan prospecten. Indien nodig selecteer je ook de juiste testen en bezorg je een to-the-point rapportering aan je klanten. Je kan het overzicht goed bewaren en kan perfect linken leggen tussen vacatures en eerder gescreende kandidaten. Je beschikt over enige flexibiliteit naar uren toe om ook na de kantooruren potentiële kandidaten te screenen.


Aanbod


Je komt terecht in een functie waar je heel autonoom en zelfstandig kan werken. Je beheert je eigen agenda en stelt prioriteiten. Je werkt afwisselend in de kantoren van Evergem en Maldegem. Voor feedback kan je terugvallen op een zeer betrokken verantwoordelijke. In het begin van je tewerkstelling doorloop je een intensieve opleidingsperiode, maar ook erna kan je op maat opleidingen volgen die je persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.

Bel ons of kom eens praten
​​​​​​​

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk.
Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt.

Wat maakt jou echt blij. Waar droom jij van met je bonussen & sparen voor een eigen stekje, een wereldreis, of jij kiest. Wees vooral gewoon jezelf!

Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent