Go4Jobs Construct

Op onze talenten kan je bouwen

Go4Jobs construct, 100% expertise gericht op  PC 124-bouw


Proactief zoeken naar schaars talent

Voor ondernemers in de bouw is er Go4Jobs Construct. Medewerker per medewerker bouwen we aan een complementair team dat sterke prestaties combineert met veel goesting en werkplezier. In een schaarse arbeidsmarkt is proactiviteit het sleutelwoord, daarom bouwen we een netwerk van flexibele uitzendkrachten. Dus wat jouw behoefte ook is, laat het ons weten, we gaan graag voor jou op zoek.


Talenten bouwen een team!

In de bouw zijn de juiste vaardigheden cruciaal. Vaak is dat niet voldoende, de juiste persoonlijkheid, leergierig, handig, sociaal, teamplayer zijn cruciaal voor succes. Daarom hecht Go4Jobs naast een doorgedreven screening op vakmanschap veel belang aan het begrijpen van de talenten en wensen van onze kandidaten. Zo bouwen we jouw team.


Veilig en gezond aan de slag

De veiligheid van onze uitzendkrachten is onze eerste prioriteit. Daarom informeren we hen uitvoerig over de gevaren van hun job. We wijzen hen op de eigen verantwoordelijkheid bij de uitoefening van hun taak om zowel hun eigen veiligheid als die van hun collega’s te vrijwaren. Conform de wetgeving worden onze uitzendkrachten ook  binnen de 14 dagen na opstart onderworpen aan een medisch onderzoek, of bij een veiligheidsfunctie voor de opstart.


​​​​​​​Ontzorgen in een snel veranderende arbeidsomgeving

Als lid van Federgon en van de Confederatie Bouw ontzorgen we u van alle administratie.  Zo kan Go4Jobs Construct zorgen voor een onthaalbrochure met de veiligheidsvoorschriften eigen aan uw bouwbedrijf. In de voortdurend veranderende omgeving van PC124-bouw, zijn we met onze sociale-juridische expertise de ideale hr-partner voor familiale bouwbedrijven.     

Go4Jobs is lid van Federgon en van de Confederatie Bouw, die de belangen van de aannemers en werknemers actief in de bouwsector verdedigt.