Uitzendondernemer Andress: "Je team bepaalt het succes van je kantoor"

- Van ondernemers voor ondernemers

Na 9 jaar ervaring als office manager bij een andere uitzendspeler was Andress Breda toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik wou altijd al een eigen bedrijf, maar mijn partner is ook zelfstandige.  Allebei ondernemer worden, dat leek mij geen goed idee. Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Toen Go4Jobs kwam aankloppen, was ik meteen geprikkeld: ik leid mijn eigen zaak, maar ik sta er niet alleen voor.”


Hoe belangrijk is de sterke ondersteuning voor jou? 


Andress: “Ontzettend belangrijk. Ik had weliswaar ervaring in de uitzendsector, maar ondernemen? Dat was nieuw voor mij. Tijdens de opstartfase ondersteunde Go4Jobs mij op tal van vlakken: van onderhandelingen met de bank tot een pand bezichtigen. Vandaag kan ik voor al mijn vragen over hr of marketing altijd rekenen op de experten van het Service Center. En als ik mezelf wil bijscholen, heb ik de keuze uit verschillende opleidingen. We hebben zelfs een eigen Go4Jobs Academy. Je krijgt kortom een ruim pakket aan ondersteuning, maar daarbinnen is er plaats voor je eigen stijl.

​​​​​​​De andere uitzendondernemers vormen een klankbord waarop ik kan terugvallen als ik met specifieke vragen of twijfels worstel. Tijdens moeilijke momenten is dat een hele geruststelling.”


Menselijk contact


Waarin ligt volgens jou het grootste verschil tussen Go4Jobs en andere uitzendspelers? 


Andress: “De grondige selectie in twee richtingen. We leren de bedrijven in de diepte kennen. Wat is de bedrijfscultuur? Aan welke waarden hechten ze veel belang? Maar ook bij werkzoekenden nemen we de tijd om hun kwaliteiten, interesses en talenten te ontdekken. Enkel met die kennis realiseer je de perfecte match. Bedrijven en werkzoekenden zijn bij ons allesbehalve nummers. Die visie hanteer ik ook in mijn kantoor: de open sfeer met wederzijds respect is hier heel aanwezig. Iedereen moet zich welkom voelen.”


Wat zijn de grootste voordelen als uitzendondernemer? 


Andress: “Er komen ontzettend veel facetten aan bod: de coaching van je team, het contact met de uitzendkrachten, meewerken aan de groei van de bedrijven … Dat menselijk contact is essentieel voor mij. Daarnaast is er geen voorgekauwde aanpak: je bepaalt op basis van de markt en je collega’s zelf de koers die je vaart. Uiteraard zijn er ook moeilijke periodes. Je hebt helaas niet alle factoren in de hand. Maar die momenten verdwijnen vanzelf. Als je de zaken correct aanpakt, kom je terug op je pootjes terecht.” 


Zuurstof voor je kantoor 


Welke tips wil je meegeven aan toekomstige Go4Jobs uitzendondernemers? 


Andress: “Investeer in goede medewerkers en een warme bedrijfssfeer. Je kantoor is maar zo sterk als je team. Zij zijn je zuurstof en visitekaartje naar de bedrijven. Daarnaast moet je over een flinke dosis enthousiasme beschikken. Wie een passie voor de uitzendsector heeft, wordt door Go4Jobs met open armen ontvangen.”

Zeg 'ja' tegen ons groeiverhaal 


Go4Jobs geeft gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning om lokaal succesvol te ondernemen. Doen wat je graag doet met je eigen team. Voor eigen rekening, maar binnen de veilige Go4Jobs-omgeving. Voel jij het kriebelen? Met een traject op maat maak je een vliegende start als uitzendondernemer.

Tom Van Geystelen staat altijd klaar voor een goed gesprek over je toekomst als ondernemer. Je kan hem bereiken via het nummer 03 303 90 00 of via mail ondernemen@go4jobs.be.

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent