Geluk op het werk
Wat zijn de 4 meest gevraagde beroepen in de bouwsector?

- Geluk op het werk

Velen denken dat je alleen met enkele jaren ervaring op de teller aan de slag kan in de bouwsector. Niets is minder waar: vooral een praktijkgerichte aanpak en een hoge dosis motivatie zijn doorslaggevend. Beschik jij over die kwaliteiten? Zin om een stiel te leren? Dan is een job in de bouwsector jou misschien op het lijf geschreven.

Lees meer


Ben jij in de zomer van je loopbaan?

- Geluk op het werk

Enkele eigenschappen die je typeren tijdens de zomer van je loopbaan? Werklust, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Daarmee kan je ver schieten in je professionele leven. Maar ook op privévlak is het alle hens aan dek. 4 tips voor een gezond evenwicht in je work-life balance.

Lees meerZo haal je het maximum uit de lente van je loopbaan

- Geluk op het werk

Net zoals een jaar uit vier seizoenen bestaat, kent ook je loopbaan verschillende jaargetijden. In elk van deze seizoenen spelen specifieke eigenschappen een doorslaggevende rol. In de lente, bijvoorbeeld, draait alles om bijleren en groeien. Door je leerstijl te ontdekken, haal je het maximum uit de lente van je loopbaan.

Lees meer

Er zijn 12 resultaten gevonden

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je de volgende werkdag minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job, dichtbij huis, die precies past bij wie jij bent